Bedrijfscontactfunctionarissen
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 27-07-2021
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/bedrijfscontactfunctionarissen/
Ga naar de hoofdinhoud

Gemeente Rotterdam heeft zes bedijfscontactfunctionarissen in dienst. Zij zijn het eerste en vaste aanspreekpunt van de gemeente voor de besturen van de ondernemersverenigingen. Zij hebben kennis van het gebied.

U kunt bij hen terecht voor alle kwesties die met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken hebben.

Wat kan de bedrijfscontactfunctionaris voor u doen?

Als verbindende schakel met gemeente Rotterdam leggen zij uw casus en knelpunten bij de juiste personen neer. Vervolgens houden ze de voortgang in de gaten en begeleiden zij u hierbij. Daarnaast nemen ze deel aan vergaderingen, helpen ze u organiseren en ondersteunen ze u waar nodig. Ze halen kennis op over wat u en andere ondernemers in uw gebied bezig houdt, Deze kennis delen ze binnen de gemeente voor planvorming en beleidsontwikkeling. Zij hebben kennis van het gebied waarbinnen u onderneemt. Hierdoor kunnen ze u met de juiste netwerken in contact brengen.

'Wilt u informatie over stedelijk beleid? Loopt u tegen knelpunten aan in het ondernemerschap? Denkt u dat de gemeente u kan helpen om een oplossing te vinden? Als eerste aanspreekpunt leggen wij de verbinding tussen ondernemers en de gemeente. Wij staan in nauw contact met de ondernemers en houden de lijntjes met de gemeente kort. Zo kunnen we actief meewerken aan verbeteringen in winkelgebieden of bedrijventerreinen. We weten wat u bezighoudt in uw gebied en delen dat binnen de gemeente met onze partners. Zo kunnen beleid en plannen beter op ondernemers afgestemd worden. We hebben veel kennis van ontwikkelingen en trends binnen het ondernemen, kennen het gebied en kunnen u met de juiste netwerken in contact brengen. We nemen deel aan vergaderingen, organiseren bijeenkomsten, begeleiden u bij een BIZ, helpen u organiseren en ondersteunen waar nodig.'

Hebt u vragen? Neemt u dan vooral contact met ons op!

Martine van der Linden

m.vanderlindenvanmeerwijk@rotterdam.nl
06 - 208 356 27
Hoogvliet, Charlois, Spaanse Polder/Noord West

Nico Sizoo

jn.sizoo@rotterdam.nl
06 - 106 920 49
Feijenoord, Hoek van Holland, Pernis

Christian Weijers

cjts.weijers@rotterdam.nl
06 - 103 05 22
Delfshaven, Noord, Merwe Vierhaven

 

Jacqueline Paul

j.paul@rotterdam.nl
06 - 510 166 59
Overschie, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk

 

Annemiek van der Valk

jm.vandervalk@rotterdam.nl
06 - 300 534 98
Centrum, Prins Alexander

 

Robin van Kampen

rj.vankampen@rotterdam.nl
06 - 287 416 35
Rozenburg, IJsselmonde