Te koop op Recreatieoord en camping Hoek van Holland
Gepubliceerd op: 18-05-2020
Geprint op: 24-10-2020
https://www.rotterdam.nl/vrije-tijd/te-koop-recreatieoord-hvh/
Ga naar de hoofdinhoud

Op deze pagina vindt u de te koop lijst met alle te koop staande recreatieverblijven. Voordat u daadwerkelijk een recreatieverblijf koop leggen we u graag een aantal zaken uit.

Het Recreatieoord en camping Hoek van Holland bestaat uit ongeveer 900 kavels voor recreatiewoningen en ruim 200 kavels voor recreatie in stacaravans. De kavels worden als 'kale' kavels voorzien van een water-, CAI- en elektriciteitsaansluiting verhuurd. Op de kavels van het Recreatieoord hebben onze recreanten in de loop der jaren een recreatiehuisje gebouwd of een stacaravan geplaatst.

Jaarlijks worden vele van deze recreatiehuisjes en stacaravans te koop aangeboden en verkocht. Op deze pagina vindt u een overzicht van de recreatiehuisjes en stacaravans die op dit moment te koop staan. De huisjes worden altijd door de huidige economisch eigenaar en huurder van de kavel te koop aangeboden. De informatie die u hier vindt is dan ook altijd onder voorbehoud van zet- en drukfouten of onjuist verstrekte dan wel overgenomen informatie afkomstig van verkoper.

Voorafgaand aan de plaatsing op het hieronder gepubliceerde te koop overzicht heeft de huidige huurder een aanvraag gedaan tot schouw. Tijdens deze schouw, die door medewerkers van het recreatieoord wordt uitgevoerd, zijn zowel het recreatieverblijf als de gehuurde kavel getoetst aan de geldende reglementen. Voldoen zowel het recreatieverblijf als de kavel aan alle bepalingen, dan mag een recreatieverblijf worden verkocht. Let op: dit is geen bouwkundige keuring en zegt alleen iets over de externe staat van het verblijf en kavel.

U bent akkoord en de verkoop is beklonken! De verkopende partij vult het overdrachtsformulier in, waarop uw gegevens als nieuwe huurder staan vermeld. Aan de hand hiervan wordt voor u als, nu nog, kandidaat een nieuwe huurovereenkomst opgesteld daarbij komen een kaveltekening van het gehuurde, een afschrift van de voor u geldende algemene voorwaarden, het huishoudelijk reglement en een overzicht van verantwoordelijkheden, de zogenaamde kruisjeslijst. Na ondertekening hiervan bent u de nieuwe huurder van het kavel. De overdracht van het economisch eigendom en sleutels zijn zaken die onderling tussen koper en verkoper afgestemd worden.

Te koop

Hieronder vindt u een overzicht van recreatiehuisje en stacaravans die op dit moment te koop worden aangeboden. Ook kunt u klikken op de plattegrond (pdf) om een idee te krijgen van de ligging. Bij interesse loopt het eerste contact altijd tussen koper en verkoper.

Hoofdstraat 3

Hoofdstraat 3

Contact: E. Schmitt
06 - 575 470 88 /
06 - 152 074 43
Vraagprijs: 24.500 euro

Ceintuurstraat 75

Ceintuurstraat 75

Contact: L. Ouwendijk
06 - 533 187 70
Vraagprijs: 60.000 euro inclusief inboedel

Kaag 24

Kaag 24

Contact: P. Leenhouts
010 - 422 71 64 / 06 - 132 271 23
Vraagprijs: 46.500 euro

Meidoornweg 2

Meidoornweg 2

Contact: de heer H. Otto
06 - 558 327 16
Vraagprijs: 75.000 euro inclusief complete inboedel

Beschikbare campingkavels

  • er zijn op dit moment geen kavels beschikbaar