Spring naar het artikel

Spido laat u op een bijzondere manier kennismaken met de Rotterdamse haven. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een vaartocht door de grootste zeehaven van Europa die u niet snel zult vergeten.

U vaart langs de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen. Gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Een 75 minuten durende, boeiende havenrondvaart met heldere uitleg. Wilt u uw rondvaart combineren met een bezoek aan een andere attractie in Rotterdam? Dan kunt u aan de kassa bij Spido uw entreekaartjes met korting kopen.

Extra rondvaarten in zomer

In de maanden juli en augustus kunt u inschepen voor een uitgebreide havenrondvaart of een zomeravondtour. Als u meer wilt zien van de vaarwegen van Zuid-Holland kunt u het hele jaar door mee met verschillende dagtochten. Voor groepen biedt Spido een aantrekkelijk en ruim aanbod aan mogelijkheden. Speciaal voor scholen in het basisonderwijs biedt Spido verschillende mogelijkheden voor een geslaagd schoolreisje.