Camping Hoek van Holland
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 13-12-2018
https://www.rotterdam.nl/vrije-tijd/camping-hoek-van-holland/
Spring naar het artikel

Familiecamping Hoek van Holland ligt op vijf minuten loopafstand van het strand en een bosgebied. Fraaie beplanting, strand en zee bieden u hier een ontspannen en prettige vakantie.

Luieren in het zand, badderen in de zee, lekker eten in een van de vele strandpaviljoens en restaurants. Boten kijken op de Nieuwe Waterweg en wandelen door een ongerept duingebied. Een gevarieerd aanbod aan kleine winkeltjes, unieke evenementen. Hoek van Holland Strand heeft het allemaal. Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 kilometer lang. Erachter liggen de duinen met hun vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden. Een uitstapje naar Rotterdam, Delft of Den Haag is vanuit Hoek van Holland ook met het openbaar vervoer geen probleem. De camping is ook ideaal gelegen als u bijvoorbeeld een nachtje wilt kamperen voor u met de boot vanaf Hoek van Holland haven op vakantie gaat.

Camping

Camping Hoek van Holland ligt aan de rand van een uniek duingebied op 300 meter van de Noordzee. De afstand tot het centrum van Hoek van Holland is ongeveer twee kilometer. Er zijn uitstekende auto- en openbaar vervoerverbindingen met de nabijgelegen steden Den Haag, Rotterdam en Delft met al hun bezienswaardigheden. De camping heeft ruim 300 campingplaatsen, waarvan 200 vaste jaarplaatsen. Er zijn ook 44 toeristische plaatsen met stroom, 65 toeristische tentplaatsen, en een trekkershut. De camping beschikt over diverse voorzieningen. Op de camping mogen geen dieren worden gehouden of meegevoerd.

Aanvragen/reserveren

U kunt online een campingplaats aanvragen of reserveren. Hieronder ziet u downloads met de tarieven en plattegrond. Op alle vaste plaatsen, seizoensplaatsen en toeristische plaatsen zijn de Recron-voorwaarden en het kampeerreglement van toepassing.

Openingstijden

Het receptiegebouw is geopend vanaf 1 maart t/m 31 oktober. De openingstijden van de receptie zijn op werkdagen van 09.00-17.00 uur. Heeft u vragen over uw recreatiewoning en/of seizoenplaats? Dan kunt u iedere werkdag aan de balie terecht van 09.00-12.00 uur en van 15.00-17.00 uur. De receptie is tussen 09.00-17.00 uur bereikbaar op telefoon (0174) 382 550. Voor dringende zaken na 17.00 uur kunt u via het telefoonnummer 06 - 13 35 09 14 de bewaking bellen. Zij helpen u verder.

Route en parkeren

De camping Hoek van Holland is autovrij. Parkeren op het campingterrein zelf is dan ook niet mogelijk. Per kampeerplaats kunt u maximaal 1 auto kosteloos parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Voor gasten of meerdere auto's kunt u via de receptie een dagkaart á 3,50 euro kopen voor een parkeerplaats. De camping is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie

Camping Hoek van Holland
Wierstraat 100
3151 VP Hoek van Holland
Telefoon: (0174) 382 550
E-mail: campinghvh@rotterdam.nl