Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Te koop Recreatieoord HvH

Op deze pagina vindt u de de recreatieverblijven die te koop staan op recreatieoord Hoek van Holland. Voordat u een recreatieverblijf koopt leggen we u graag een aantal zaken uit.

Het Recreatieoord en camping Hoek van Holland bestaat uit ongeveer 900 kavels voor recreatiewoningen en ruim 200 kavels voor recreatie in stacaravans.
De kavels worden verhuurd als 'kale' kavels. Elk kavel heeft wel een water-, CAI- en elektriciteitsaansluiting. Op de kavels van het Recreatieoord hebben onze recreanten in de loop der jaren een recreatiehuisje gebouwd of een stacaravan geplaatst.

Jaarlijks worden vele van deze recreatiehuisjes en stacaravans te koop aangeboden en verkocht. Op deze pagina vindt u een overzicht van de recreatiehuisjes en stacaravans die op dit moment te koop staan. De huisjes worden altijd door de huidige eigenaar en huurder van de kavel te koop aangeboden. De informatie die u hier vindt is dan ook altijd onder voorbehoud van fouten of informatie van de verkoper die niet goed is aangeleverd of overgenomen.

Schouw

Voordat een huisje te koop gezet wordt vraagt de huurder een schouw aan. Medewerkers van het recreatieoord doen deze schouw. Bij de schouw wordt gekeken of het huisje aan de regels voldoet. Alleen als dat zo is mag het recreatieverblijf worden verkocht. Let op: dit is geen bouwkundige keuring en zegt alleen iets over de buitenkant van het verblijf en kavel. 

Verkocht

U bent akkoord en de verkoop is beklonken! De verkopende partij vult het overdrachtsformulier in, waarop uw gegevens als nieuwe huurder staan.
Met deze gegevens stellen we een nieuwe huurovereenkomst op.  Daar komen een kaveltekening, de algemene voorwaarden, het huishoudelijk reglement en een overzicht van verantwoordelijkheden, de zogenaamde 'kruisjeslijst' bij.
Als u dit heeft ondertekend bent u de nieuwe huurder van het kavel. De overdracht van het eigendom van het huisje en de sleutels regelt u onderling met de verkoper.

Te koop

Hieronder vindt u een overzicht van recreatiehuisje en stacaravans die op dit moment te koop worden aangeboden.
Ook kunt u op de plattegrond kijken om een idee te krijgen van de ligging.
Bij interesse neemt u altijd eerst contact op met de verkoper.

Adres: Galei 15
Contact: C.A.C. Plat
Telefoonnummer: 06 52 55 03 75 
E-mail: pbuijtendijk@gmail.com. Link opent een externe pagina
Vraagprijs: € 50.000 inclusief inboedel

Adres: Electrostraat 11
Contact: L. Scheer
Telefoon: 06 52 34 04 76
E-mail: Liesbethscheer@gmail.com. Link opent een externe pagina
Vraagprijs: € 74.500 inclusief inboedel