Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Ondernemen in de toekomst

Hoe gaat het met uw bedrijf? Sluit uw aanbod nog aan op de behoeften van uw klanten? Weet u wie uw klanten zijn en hoe u ze kunt bereiken? De coaches van het Regionaal Bureau Zelfstandigen denken en helpen u graag mee verder.

Wilt u in gesprek met een coach?

In een adviesgesprek kijkt u samen met de coach naar uw bedrijf en persoonlijke situatie. Waar loopt u tegenaan en welke oplossingen zijn daar voor? Een adviesgesprek kan al voldoende zijn.  

Andere opties:  

  • Opleiding
    Wilt u zich als ondernemer ontwikkelen, zodat u daardoor meer inkomen kunt verdienen uit uw bedrijf? Dan helpen we u met het vinden van een passende opleiding en hoe u de opleidingskosten vergoed kunt krijgen.
  • Coaching 
    Een kosteloos en individueel coachingtraject van een professioneel begeleidingsbureau. Zij kunnen u helpen met een doorstartplan of andere ontwikkelingen.
  • Begeleiding naar loondienst of parttime baan
    Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om weer in loondienst te werken of misschien naast uw bedrijf parttime in loondienst? Vraag dan een adviesgesprek aan met een loopbaanadviseur. Samen met de adviseur bekijkt u de opties. 
  • U kunt zelf verder.

Wie zijn de coaches?

Contact met RBZ

Heeft u een andere vraag voor het Regionaal Bureau Zelfstandigen? Vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

Bel op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur naar 010 433 96 00. Kies 2 in het keuzemenu.