Spring naar het artikel

Rotterdam Festivals viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Aanleiding voor Museum Rotterdam en Rotterdam Festivals om terug te kijken op 25 jaar festivals in 010. Rotterdammers worden opgeroepen om te stemmen op hun favoriete festival.

Museum Rotterdam zal het winnende festival opnemen als Echt Rotterdams Erfgoed, de (actieve) hedendaagse collectie van Museum Rotterdam.

Hoe kunt u stemmen?

Tussen 30 juli en 9 september kunt u op rotterdamfestivals.nl/favoriet stemmen op uw favoriete festival. Welk festival is u het meest bijgebleven? Aan welk festival hebben mensen de beste herinneringen? Het festival met de meeste stemmen wint. Dit zal bekend worden gemaakt tijdens de opening van het cultureel seizoen op zondag 16 september. Het winnende festival wordt opgenomen als Echt Rotterdams Erfgoed.

Meer informatie

Met meer dan 200 festivals per jaar is Rotterdam HET podium voor film-, food-, kunst-, theater-, cultuur-, kids-, muziek- en dansfestivals. Mede dankzij Rotterdam Festivals staat Rotterdam stevig en goed op de festivalkaart! Om het jubileum van Rotterdam Festivals niet onopgemerkt voorbij te laten zoekt de organisatie naar hét populairste festival van de afgelopen 25 jaar of langer geleden.