Jeugd Vakantiepaspoort
Gepubliceerd op: 07-07-2021
Geprint op: 01-08-2021
https://www.rotterdam.nl/nieuws/jeugd-vakantiepaspoort/
Ga naar de hoofdinhoud

20 juli begint de zomervakantie en dat viert Rotterdam met het Jeugd Vakantiepaspoort. Hiermee krijgen kinderen van 4 tot en met 12 jaar flinke korting of zelfs gratis entree bij 160 leuke bestemmingen.

Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van van 17 juli tot en met 29 augustus. Alle leerlingen van Rotterdamse basisscholen krijgen gratis een paspoort op school. Scholieren van buiten Rotterdam betalen 4,50 euro bij het gemeentehuis, de website of andere verkooppunten. Rotterdampashouders krijgen één exemplaar gratis.

Sparen voor een superbestemming!

Ook dit jaar verzamelen paspoorthouders stempels bij elk bezoek. Spaarders met minimaal tien stempels in hun paspoort krijgen een Supercoupon. Hiermee kopen ze maximaal twee waardebonnen van 2,50 euro per stuk bij de Rotterdampaswinkel (niet meer bij Albert Heijn). Eén waardebon is in te wisselen voor een kaartje bij Attractiepark Duinrell, Kerstcircus Ahoy of een film met popcorn en een drankje bij Cinerama Filmtheater.

Online wensenlijstje

Op de website jeugdvakantiepaspoort.nl staat een overzicht van alle uitjes. Maak op deze site een online paspoort aan, vul de wensenlijst in en maak kans op een weekend Walibi voor vier personen inclusief twee overnachtingen en gratis entree.

Op reis

Alleen volledig ingevulde Jeugd Vakantiepaspoorten zijn geldig. Scan het paspoort bij de entree en ontvang je stempel bij de uitgang. Let op! Zonder begeleiding van een volwassen persoon krijgen kinderen geen toegang.

Meer informatie

Bekijk alle uitjes en schrijf je in op jeugdvakantiepaspoort.nl.