Initiatievenloket
Gepubliceerd op: 28-08-2020
Geprint op: 18-09-2020
https://www.rotterdam.nl/meedenken-doen/initiatievenloket/
Spring naar het artikel

Heeft u een prachtig plan voor uw buurt, uw wijk of voor heel Rotterdam? En zoekt u steun of samenwerkingspartners om dit uit te voeren? Dan bent u aan het juiste adres!

Allereerst: in Rotterdam zijn verschillende mogelijkheden waar u met uw initiatief terecht kunt. We hebben de meest bekende initiatieven hier voor u op een rijtje gezet. Neem een kijkje op deze pagina en onderzoek of uw idee bij een van de mogelijkheden past. Weet u niet wat voor u de meest geschikte mogelijkheid is? Maak dan gebruik van de wegwijzer.
Klachten en meldingen over zaken als parkeeroverlast of vuil op straat kunt u doen via de loketpagina Buitenruimte.

Ander idee?

Heeft u het idee dat uw initiatief nergens bij past? Dan bent u aan het juiste adres. Stuur een mail naar het initiatievenloket en beschrijf hierin kort uw initiatief. Vermeld ook of er andere partijen bij betrokken zijn en hoe u wilt samenwerken met de gemeente. En vergeet niet duidelijk uw contactgegevens te vermelden.

Het team van het Initiatievenloket bekijkt op welke manier uw idee aansluit bij het verbeteren van de stad of de wijken. Past uw initiatief bij wat de gemeente voor de Rotterdammers doet? Dan krijgt u een contactpersoon, die u verder begeleidt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en begeleiden u bij het verder uitwerken van uw initiatief.

Ondernemersbalie

Levert uw initiatief niet direct een maatschappelijke bijdrage en staan persoonlijke economische belangen voorop? Dan kunt u het best contact opnemen met de ondernemersbalie.

\