Vraagwijzer IJsselmonde
Gepubliceerd op: 16-01-2017
Geprint op: 27-07-2021
https://www.rotterdam.nl/locaties/vraagwijzer-ijsselmonde/
Ga naar de hoofdinhoud

De Vraagwijzer is een gratis loket in gemeente Rotterdam voor informatie en advies.

Heeft u vragen of problemen, bijvoorbeeld met administratie, opvoeding, juridische zaken of gezondheid? En komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij de Vraagwijzer. Ook voor vragen over geldzaken of schulden gaat u niet meer naar de Kredietbank Rotterdam, maar naar de Vraagwijzer.

Langskomen, telefonisch spreekuur of online

U kunt op 3 manieren bij de Vraagwijzer terecht.

1 Langskomen

Bent u gezond en heeft u een dringende vraag die u aan de balie moet stellen? Dan bent u welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Coronaregels bij gemeente Rotterdam

  • Draag een mondkapje. Komt u zonder, dan krijgt u deze gratis bij binnenkomst aangeboden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.
  • Ook met een mondkapje houdt u 1,5 meter afstand.

2 Telefonisch spreekuur

U kunt ook online een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Of u belt 14 010 voor het maken van een telefonische afspraak, of, als u een buitenlands abonnement/provider hebt: +31 10 267 16 25.

3 Online

U kunt ook uw zaken online regelen via de pagina Zorg of hulp.

Openingstijden (zonder afspraak)
Maandag tot en met vrijdag 9.00 - 12.00
De Vraagwijzers zijn gesloten op Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Gesloten

De Vraagwijzers zijn gesloten op Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Contact

Vraagwijzer IJsselmonde

Adres
Herenwaard 23
3078 AK Rotterdam
Telefoon
14 010

Kaart

Wanneer u hierboven klikt op 'accepteer cookies' ziet u een kaart waarop de locatie van Vraagwijzer IJsselmonde staat aangegeven.