VraagWijzer Delfshaven
Gepubliceerd op: 16-01-2017
Geprint op: 25-10-2020
https://www.rotterdam.nl/locaties/vraagwijzer-delfshaven/
Ga naar de hoofdinhoud

VraagWijzer is een gratis loket van de gemeente voor informatie en advies.

Heeft u vragen of problemen, bijvoorbeeld met administratie, opvoeding, juridische zaken of gezondheid? En komt u er zelf niet uit? Dan kunt u naar de VraagWijzer. Ook voor geldzaken of schulden gaat u niet meer naar de Kredietbank Rotterdam, maar naar de VraagWijzer.

Langskomen, telefonisch spreekuur of online

U kunt op 3 manieren bij de Vraagwijzer terecht.

1 Langskomen

Bent u gezond en heeft u een dringende vraag die u aan de balie moet stellen? Dan bent u welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.

Coronaregels bij gemeente Rotterdam

  • Draag een mondkapje. Komt u zonder, dan krijgt u deze gratis bij binnenkomst aangeboden. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.
  • Ook met een mondkapje houdt u 1,5 meter afstand.

2 Telefonisch spreekuur

U kunt ook online een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. Of bel 14 010 voor het maken van een telefonische afspraak of, als u een buitenlands abonnement/provider hebt: +31 10 267 16 25.

3 Online

U kunt ook uw zaken online regelen via de pagina Zorg of hulp.

Openingstijden (zonder afspraak)
Zonder afspraak maandag tot en met vrijdag 09.00 - 12.00
De VraagWijzers zijn gesloten op Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.
Contactinformatie

VraagWijzer Delfshaven

Adres
Looiershof 1
3024 CZ Rotterdam
Telefoon
14 010

Kaart

Wanneer u hierboven klikt op 'accepteer cookies' ziet u een kaart waarop de locatie van Vraagwijzer Delfshaven staat aangegeven.