Stadswinkel Rozenburg
Gepubliceerd op: 16-01-2017
Geprint op: 07-04-2020
https://www.rotterdam.nl/locaties/stadswinkel-rozenburg/
Spring naar het artikel

Aangepaste openingstijden vanwege het coronavirus.

Vanwege het coronavirus zijn alle stadswinkels minder uren open. De gemeentelijke loketten zijn alleen voor de noodzakelijke dienstverlening geopend. Gebruik zoveel mogelijk de online dienstverlening via de website. Of bel 14 010.
In de tabel staan de aangepaste openingstijden voor stadswinkel Rozenburg. Nieuwsbericht over de beperkte openingstijden

In de stadswinkels kunt u terecht voor verschillende producten van de gemeente zoals een paspoort, rijbewijs, uittreksel, verhuisaangifte etc.

De mogelijkheid voor het maken van een afspraak is beperkt. Wilt u toch een langskomen? Kijk naar de beschikbaarheid via de knop 'afspraak maken'. Of bel 14 010.

Geen vrije inloop

Momenteel kunt u niet langskomen zonder afspraak voor het aanvragen van producten.
Tijdens de openingstijden van stadswinkel Rozenburg kunt u op maandag en woensdag wel altijd langskomen van 9.00 en 16.00 voor het afhalen van een reisdocument en rijbewijs. U hoeft hiervoor nooit een afspraak te maken.

Vliegende Brigade

Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? Maak dan gebruik van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.

Dag Openingstijden / Op afspraak
Maandag 9.00 - 16.00
Dinsdag gesloten
Woensdag 9.00 - 16.00
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten

Gesloten op Goede Vrijdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Betaalmogelijkheden

U kunt in de stadswinkel met pin betalen of contant via de betaalautomaat. Wij verzoeken u om met pin te betalen.

Contactinformatie

Stadswinkel Rozenburg

Adres
Jan van Goyenstraat 1
3181 HR Rozenburg
Telefoon
14 010
Postadres
Postbus 70013
3000 KR Rotterdam
\