P+R Slinge
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 16-12-2018
https://www.rotterdam.nl/locaties/p+r-slinge/
Spring naar het artikel

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u bij gebruik van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Slinge.

P+R-terrein Slinge ligt bij metrostation Slinge. U vindt het parkeerterrein door op de rijksweg A29/ A15, afrit Zuidplein/ Ahoy te nemen en de borden te volgen.
Aantal parkeerplaatsen: 849
Doorrijhoogte: 2.10 m.

Elektrische auto opladen

In deze garage kunt u uw elektrische auto opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het dit logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement).
Aantal: 2

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer twaalf minuten in het centrum van Rotterdam. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Kosten

P+R Alexander, P+R Slinge en P+R Kralingse Zoom zijn gratis in combinatie met openbaar vervoer. Alle andere Rotterdamse P+R-locaties zijn altijd gratis te gebruiken.

U krijgt korting (het parkeren is gratis) als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U reist met het openbaar vervoer van- en naar het terrein en maakt gebruik van een OV chipkaart. Papieren (zelf geprinte) kaartjes zijn niet geldig, ook acties van winkelketens zoals o.a Kruidvat, Albert Heijn kunnen niet gebruikt worden. Papieren RET dagkaarten zijn wel geldig.
    Let op: maakt u een enkele reis met het openbaar vervoer dan betaalt u het normale tarief.
  • U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief van 0,50 euro per 18 minuten met een maximum van 17 euro per dag.
  • U heeft binnen 1 uur na het uitchecken bij het openbaar vervoer het parkeerterrein verlaten.

Veelgestelde vragen

Op de pagina overzicht P+R-terreinen vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contactinformatie

P+R Slinge

Adres
Slinge 763
3086 EZ Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam