P+R Kralingse Zoom
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 20-02-2019
https://www.rotterdam.nl/locaties/p+r-kralingse-zoom/
Spring naar het artikel

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u met behulp van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R Kralingse Zoom.

Parkeergarage Kralingse Zoom ligt bij metrostation Kralingse Zoom. P+R Kralingse Zoom ligt direct aan de rijksweg A16, afslag 26 en heeft een eigen toegangsweg (doelgroepenstrook).
Aantal parkeerplaatsen: 1700
Doorrijhoogte: 2.10 m.

Elektrische auto opladen

In deze garage kunt u uw elektrische auto opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het dit logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement).
Aantal: 4

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer acht minuten in het centrum van Rotterdam. Het centrum van Den Haag is in ongeveer 48 minuten te bereiken. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Kosten

P+R Alexander, P+R Slinge en P+R Kralingse Zoom zijn gratis in combinatie met openbaar vervoer. Alle andere Rotterdamse P+R-locaties zijn altijd gratis te gebruiken.

U krijgt korting (het parkeren is gratis) als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U reist met het openbaar vervoer van- en naar het terrein en maakt gebruik van een OV chipkaart. Papieren (zelf geprinte) kaartjes zijn niet geldig, ook acties van winkelketens zoals o.a Kruidvat, Albert Heijn kunnen niet gebruikt worden. Papieren RET dagkaarten zijn wel geldig.
    Let op: maakt u een enkele reis met het openbaar vervoer dan betaalt u het normale tarief.
  • U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief van 0,50 euro per 18 minuten met een maximum van 17 euro per dag.
  • U heeft binnen 1 uur na het uitchecken bij het openbaar vervoer het parkeerterrein verlaten.

Veelgestelde vragen

Op de pagina overzicht P+R-terreinen vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contactinformatie

P+R Kralingse Zoom

Adres
Kralingse Zoom 70
3062 SM Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam