P+R Kralingse Zoom
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 07-10-2022
https://www.rotterdam.nl/locaties/p+r-kralingse-zoom/
Ga naar de hoofdinhoud

Parkeergarage Kralingse Zoom ligt bij metrostation Kralingse Zoom. P+R Kralingse Zoom ligt aan rijksweg A16, afslag 26 en heeft een eigen toegangsweg (doelgroepenstrook).

  • aantal parkeerplaatsen: 1700
  • doorrijhoogte: 2.10 meter
  • 4 parkeerplaatsen voor elektrische auto's opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement)

Gratis parkeren

Parkeren op P+R Kralingse Zoom is gratis als u verder reist met het openbaar vervoer. Als u niet verder reist met het openbaar vervoer betaalt u het reguliere parkeertarief van € 0,50 per 17 minuten. Het maximum dagtarief is € 18,00.

U kunt alleen gratis parkeren onder de volgende voorwaarden:

  • Parkeren is gratis als u verder heeft gereisd met een OV chipkaart.
  • U reist met het openbaar vervoer van en naar het terrein en maakt gebruik van een OV chipkaart of een papieren RET dagkaart. Andere papieren (zelf geprinte) kaartjes en QR-codes (geprint of op uw telefoon) zijn niet geldig. Ook acties van winkelketens zoals Kruidvat en Albert Heijn kunt u niet gebruiken.
  • U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief van € 0,50 per 17 minuten. Het dagtarief is € 18,00.
  • Nadat u bent uitgecheckt met uw OV chipkaart, heeft u tot maximaal 1 uur de tijd om uw parkeerticket mét uw OV chipkaart aan te bieden bij de betaalautomaat. U hoeft dan geen parkeerkosten te betalen.   
  • Vervolgens heeft u 15 minuten de tijd om met uw parkeerticket de parkeergarage te verlaten.
  • Let op: als u een enkele reis maakt met het openbaar vervoer dan betaalt u het normale parkeertarief.

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer 8 minuten in het centrum van Rotterdam. Het centrum van Den Haag is in ongeveer 48 minuten te bereiken. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Alle P+R terreinen

De gemeente Rotterdam heeft meer P+R terreinen. Bekijk de kaart voor een compleet overzicht.

Veelgestelde vragen

Op de pagina Parkeren vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contact

P+R Kralingse Zoom

Adres
Kralingse Zoom 70
3062 SM Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam