P+R Kralingse Zoom
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 26-10-2021
https://www.rotterdam.nl/locaties/p+r-kralingse-zoom/
Ga naar de hoofdinhoud

Actueel

P+R Kralingse Zoom wordt momenteel ook gebruikt als testlocatie voor het coronavirus. Meer informatie hierover vindt u op de website van de GGD.

Parkeergarage Kralingse Zoom ligt bij metrostation Kralingse Zoom. P+R Kralingse Zoom ligt aan rijksweg A16, afslag 26 en heeft een eigen toegangsweg (doelgroepenstrook).

  • aantal parkeerplaatsen: 1700
  • doorrijhoogte: 2.10 meter
  • 4 parkeerplaatsen voor elektrische auto's opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement)

Parkeren is gratis voor ov reizigers

Personen die geen gebruik maken van het openbaar vervoer betalen € 0,50 per 17 minuten met een maximum van € 18 per dag. Als u verder reist met het openbaar vervoer (metro of bus) is het parkeren gratis. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U reist met het openbaar vervoer van én naar het terrein. Bij een enkele reis met het openbaar vervoer betaalt u het normale tarief
  • U heeft een OV chipkaart óf papieren RET dagkaart. Alle andere kaartjes zijn ongeldig
  • U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief
  • U verlaat het parkeerterrein binnen 1 uur na het uitchecken bij het openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer 8 minuten in het centrum van Rotterdam. Het centrum van Den Haag is in ongeveer 48 minuten te bereiken. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Andere P+R locaties

De parkeerlocaties P+R Alexander, P+R Hoek van Holland, P+R Kralingse Zoom, P+R Meijersplein en P+R Slinge zijn gratis in combinatie met openbaar vervoer. Alle andere Rotterdamse P+R locaties zijn altijd gratis te gebruiken. Bekijk de kaart voor een compleet overzicht.

Veelgestelde vragen

Op de pagina Parkeren vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contact

P+R Kralingse Zoom

Adres
Kralingse Zoom 70
3062 SM Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam