Markt Hoogvliet
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 03-06-2020
https://www.rotterdam.nl/locaties/markt-hoogvliet/
Spring naar het artikel

Rotterdamse markten vanaf donderdag 4 juni weer volledig open

Na de voedsel- en bloemenkramen keren nu ook de kramen met non-food artikelen en bakplaatsen terug. De kooplui zorgen voor voldoende afscherming van hun kramen en hygiënemaatregelen. Klanten houden 1,5 meter afstand en er wordt zoveel mogelijk met pin betaald. Klanten mogen de uitgestalde producten niet aanraken en voedsel mag alleen worden meegenomen en niet ter plekke worden geconsumeerd.

De markt in Hoogvliet is elke donderdag te vinden naast winkelcentrum de Binnenban. Deze markt met 116 kramen is de grootste wijkmarkt van Rotterdam.

U kunt hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen zoals groente, fruit, brood, vis, kip, kaas en noten. U vindt er ook verzorgingsproducten en alles voor uw huisdier.

Bereikbaarheid

U kunt deze markt goed bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer u met de metro reist, stapt u uit bij halte Hoogvliet en neemt daarna bus 78. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV. U kunt de markt ook prima bereiken met de auto en gratis parkeren in de directe omgeving.

Dag Openingstijd
Donderdag 8.00 - 17.30
Contactinformatie

Markt Hoogvliet

Adres
Middenbaan Noord 47
3191 EM Hoogvliet
E-mail
marktenstz@rotterdam.nl
Website
Markten
\