Markt Binnenrotte Centrummarkt
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 03-06-2020
https://www.rotterdam.nl/locaties/markt-binnenrotte-centrummarkt/
Spring naar het artikel

Rotterdamse markten vanaf dinsdag 2 juni weer volledig open

Na de voedsel- en bloemenkramen keren nu ook de kramen met non-food artikelen en bakplaatsen terug. De kooplui zorgen voor voldoende afscherming van hun kramen en hygiënemaatregelen. Klanten houden 1,5 meter afstand en er wordt zoveel mogelijk met pin betaald. Klanten mogen de uitgestalde producten niet aanraken en voedsel mag alleen worden meegenomen en niet ter plekke worden geconsumeerd.

Met ruim 250 kramen op dinsdag en zaterdag is dit bijna de grootste markt van Nederland.

U kunt hier terecht voor vers fruit, groente, vis, kaas en allerlei andere dagelijkse boodschappen. Ook voor een bloemetje of een plant bent u hier aan het juiste adres. Bezoek ook een van de vele kledingkramen of koop een mooi sieraad. Zelfs wanneer u meubels nodig heeft, kunt u terecht op het tweedehands gedeelte van deze markt.

Opstelling marktkramen

Wilt u weten hoe de marktkramen zijn opgesteld? Bekijk dan de documenten die de eindopstelling aangeven voor de dinsdag en de zaterdag.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

De markt is goed te bereiken met de metro, tram, bus en trein. U kunt het beste uitstappen bij halte Blaak. Zowel buslijn 32, tramlijn 21 en metrolijnen A, B en C stoppen bij deze halte. Ook wanneer u met de trein komt kiest u halte station Blaak. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV. Met de fiets of de brommer? Stal uw fiets of brommer gratis in de fietsenstalling.

Dagen Openingstijden
Dinsdag 8.00 - 17.30
Zaterdag 8.00 - 17.00
Contactinformatie

Markt Binnenrotte Centrummarkt

Adres
Binnenrotte 101
3011 HB Rotterdam
E-mail
marktenstz@rotterdam.nl
Website
Markten
\