CJG Hillegersberg-Schiebroek
Gepubliceerd op: 16-01-2017
Geprint op: 10-05-2021
https://www.rotterdam.nl/locaties/cjg-hillegersberg-schiebroek/
Ga naar de hoofdinhoud

Aangepaste dienstverlening door coronavirus

Het coronavirus heeft gevolgen voor afspraken bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Lees meer hierover op de website van het CJG.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) ziet alle Rotterdamse kinderen regelmatig, zodat die gezond en veilig opgroeien.

De medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin kijken of uw kind zich goed ontwikkelt. Ook zij weten dat opvoeden soms een uitdaging is en u misschien vragen hebt. Daarom kunt u altijd bij hen terecht.

Hulp tijdens de zwangerschap
Soms kunnen aanstaande moeders al tijdens hun zwangerschap extra hulp gebruiken. Bel 088 - 201 00 00 voor meer informatie.

Persoonlijk advies en ondersteuning
Het CJG is het juiste adres voor vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Samen met u zoeken de artsen, verpleegkundigen, assistenten, pedagogen en andere deskundigen naar een antwoord op uw vraag.

Als u wilt, bieden de professionals u persoonlijk advies en ondersteuning. Ook kunnen zij contact leggen met bijvoorbeeld het wijkteam en scholen.

Meer informatie op de website
Op de website van het CJG vindt u

  • welke vaste contactmomenten er zijn voor ieder kind
  • nieuws, informatie over opvoeden en het CJG
  • een overzicht van de cursussen en trainingen met thema’s als spelen, gezond eten, bewegen, opvoeden, pesten en genotmiddelen

Contact met het CJG
Er is altijd een CJG bij u in de buurt. U kunt bellen, e-mailen of langsgaan. Zo bent u welkom tijdens het inloopspreekuur en kunt u op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur bellen. Op de contactpagina van CJG Rotterdam ziet u alle contactmogelijkheden.

Is uw kind geboren na 1 januari 2012? Dan kunt u met uw DigiD inloggen op www.cjgouderportaal.nl. Daar kunt u onder meer zelf digitaal uw afspraken maken en verzetten.

Contactinformatie

CJG Hillegersberg-Schiebroek

Adres
Hectorstraat 17
3054 PC Rotterdam
Telefoon
088-2010000
Website
Centrum voor Jeugd en Gezin Rotterdam