Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Joop van der Hor

Trouwambtenaar

Joop van der Hor
Foto: Eric Fecken

Mijn naam is Joop van der Hor. Ik ben getrouwd, vader van twee in het buitenland woonachtige zoons en niet lang geleden getrakteerd op een prachtige kleindochter.

Ik ben een geboren Rotterdammer en achtereenvolgens werkzaam geweest in de haven, bij de politie en nu bij de gemeente Rotterdam. In juni 2013 heb ik mijn jongere broer mogen trouwen bovenop de Euromast.

Ik ben ambassadeur van doelen die goed zijn, schrijver van verschillende boeken, freelance journalist, dichter, columnist, presentator en dagvoorzitter. Als gebiedsnetwerker ben ik werkzaam in de Tarwewijk en manager Events & veiligheid van het mooie Zuiderpark.

Sinds enige jaren mag ik ook huwelijken sluiten als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Memorabel

Ik maak graag werk van mijn werk - en dus van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Van traditioneel en stijlvol tot leuk en ludiek. Ik pas mij daarbij aan uw wensen aan. Uw trouwdag moet immers de mooiste en meest memorabele dag in uw leven worden. Desgewenst help ik u ook bij het uitzoeken van een trouwlocatie naar uw wens en verwachting.

Aan u de keus.

Joop van der Hor in beeld

In dit filmpje stelt Joop van der Hor zich graag aan u voor. Wat maakt hem nou zo'n leuke trouwambtenaar? Bekijk het hier:

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien

Joop voltrekt huwelijken in het Nederlands.

Beschikbaar op:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag.