Welkom Thuis Straattheater Festival
Gepubliceerd op: 05-07-2019
Geprint op: 15-07-2019
https://www.rotterdam.nl/evenementen/straattheater-festival/
Spring naar het artikel
Foto: Theater Walhalla

De straat is het podium! Eind augustus kun je op en om het Deliplein in Katendrecht genieten van verrassende acts, fantasievolle theater-, dans- en circusvoorstellingen. Het festival is gratis en iedereen is welkom.

De zomervakantie is bijna voorbij, maar op het Deliplein lijkt het wel een Frans dorpsplein onder de platanen. Gezellige terrasjes, en overal onverwacht, vrolijk, muzikaal straattheater. Vergeet het nieuwe rooster nog even, stel uw bezoekje aan de schoolcampus nog even uit, en geniet nog een hele dag van een fijn feestje.

Highlights

  • Duo Aramelo: nieuw circustalent brengt de spectaculaire circusvoorstelling Unfolded op de trampoline met heel veel humor.
  • Neo Fanfare 9X13: De voorstelling Les Fauves lijkt op het eerste gezicht uitbundige, vrolijke en kleurrijke voorstelling in een dynamische hotellobby maar onder de oppervlakte liggen mijmerende gevoelens van heimwee en melancholie over dingen die nooit waren op de loer. Geïnspireerd op de kunststroming het fauvisme en de film Grand Budapest Hotel.
  • En Hendrick-Jan de Stuntman ontmoet Merel Kamp in de ‘over the top’ romantische komedie Springtime. Een man en een vrouw hangen aan veren in een stalen constructie. Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Meer informatie

Wanneer: zaterdag 24 augustus om 14 uur
Waar: Deliplein
Kosten: gratis
Kijk voor meer informatie op de website van Theater Walhalla.