Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam
Gepubliceerd op: 07-08-2019
Geprint op: 06-05-2021
https://www.rotterdam.nl/evenementen/songfestival/
Ga naar de hoofdinhoud

De 65e editie van het Eurovisie Songfestival vindt in mei 2021 plaats in Rotterdam. Dankzij de winst van Duncan Laurence in 2019 staat de Maasstad dit voorjaar twee weken lang in het teken van het grootste muziekevenement ter wereld.

Het Eurovisie Songfestival 2020 kon vanwege het coronavirus niet plaatsvinden. We stonden als gaststad (Host City Rotterdam) al stevig in de startblokken om er een mooi feest van te maken. Omwille van ieders gezondheid is er volkomen terecht een pas op de plaats gemaakt.

Datums bekend

Inmiddels zijn de datums voor het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam vastgesteld: de twee halve finales en de finale vinden plaats op dinsdag 18, donderdag 20 en zaterdag 22 mei 2021.

Met hetzelfde enthousiasme gaan alle partijen er alles aan doen om dit evenement voor een zo groot mogelijk publiek mogelijk te maken: uiteraard doen we dit verantwoord en staat de veiligheid van artiesten, bezoekers en medewerkers altijd voorop.

Open up to Rotterdam

Met z’n allen laten we zien waar verbinding, diversiteit, inclusie en saamhorigheid op z’n Rotterdams toe leidt: een feest voor iedereen!

Op de website openuptorotterdam.eu is alle informatie over Host City Rotterdam te vinden.