Zomerse sferen op het Schouwburgplein
Gepubliceerd op: 15-07-2020
Geprint op: 14-08-2020
https://www.rotterdam.nl/evenementen/schouwburgplein-2020/
Spring naar het artikel

De zomerprogrammering van het Schouwburgplein is weer terug! Doe mee met yoga, geniet van een gratis kindervoorstelling en maak muziek tijdens de Gumbo Sessies.

Meer weten? Lees dan vooral verder.

Samen weer fit

Yoga in de huiskamer is fijn maar yoga in de buitenlucht is natuurlijk veel fijner! Van 19 juli tot en met 20 september kunt u elke zondag van 11.00 tot 12.00 uur weer genieten van een gratis yogales op het Schouwburgplein. Maak kennis met nieuwe stijlen en verschillende Rotterdamse docenten. Voor meer informatie kunt u terecht op Facebook bij Yoga op 't Schouwburgplein.

Kinderprogramma

Iedere woensdagmiddag in de zomervakantie vanaf 15.00 uur: gratis activiteiten voor kinderen op het Schouwburgplein! Beleef spannende avonturen, geniet van mooie verhalen, dans mee en speel samen met echte muzikanten.

Zomer op zondag

Iedere zondagmiddag om 15.00 uur, van mei tot en met september, is er wat te beleven op het Schouwburgplein. Het Schouwburgplein brengt de stad samen met een afwisselend programma vol muziek, theater en dans. Er zijn geen kaartjes nodig, er is goed zicht op het podium en er is genoeg plek om te zitten: op de stoeltjes, de bankjes of het gras!

Meer informatie

  • Wanneer: op verschillende tijden. Voor de volledige agenda kunt u terecht op schouwburgpleinrotterdam.nl
  • Waar: Schouwburgplein
  • Kosten: gratis
\