Vier de Romantiek
Gepubliceerd op: 29-07-2019
Geprint op: 19-08-2019
https://www.rotterdam.nl/evenementen/romantische-muziek/
Spring naar het artikel
Foto: Prisca Visser

Dit jaar kunnen liefhebbers drie dagen lang genieten van klassieke muziek in Het Park bij de Euromast. De jaarlijkse Dag van de Romantische Muziek is uitgebreid tot Weekend van de Romantische Muziek. Het festival is van 23 t/m 25 augustus.

U kunt in een ontspannen setting genieten van de mooiste klassieke en romantische muziek van topmusici. Maar ook van bijzondere lezingen, heerlijk eten, een romantische markt en kunst. Kinderen kunnen hun eigen dagprogramma volgen. Het festival wil klassieke muziek namelijk toegankelijk en bereikbaar te maken voor alle leeftijden.

Kinderprogramma

Zo kunnen de kids bij Parqiet (onder begeleiding) zelf instrumenten maken van resthout. Of bij Florentina in de verkleedkist een romantische outfit uitzoeken om in rond te paraderen. Verder is er een poppenhoek en zijn er spelletjes op het terrein aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan Jenga en oud-Hollands sjoelen. En wie weet komt er ook iemand schminken.

Vrijwilliger worden?

Vlak voor, tijdens en na het festival kan de organisatie hulp goed gebruiken. In ruil krijgen de vrijwilligers iets lekkers te eten en te drinken, een T-shirt en een gezellige dag. Kijk voor meer informatie over het vrijwilligerswerk op de website van het Weekend van de Romantische Muziek.

Meer informatie

Waar: Het Park bij de Euromast
Wanneer: 23, 24 en 25 augustus
Kosten: gratis, donatie is welkom

Kijk voor meer informatie op de website van de Weekend van de Romantische Muziek.