Vrijwilligers gezocht voor het Kinderboekenweekfeest
Gepubliceerd op: 23-07-2019
Geprint op: 17-08-2019
https://www.rotterdam.nl/evenementen/kinderboekenweekfeest/
Spring naar het artikel
Foto: Mischa Mannot

Bibliotheek Rotterdam is voor het Kinderboekenweekfeest op 6 oktober op zoek naar vrijwilligers. Helpt u mee? Geef u dan voor 9 september op via de website van de bibliotheek.

Op zondag 6 oktober 2019 is het weer tijd voor het grote Kinderboekenweekfeest. Van 12.00 tot 17.00 uur wordt de Centrale Bibliotheek omgetoverd tot één groot festivalterrein met activiteiten rondom het thema van de Kinderboekenweek 2019: Reis mee! Er zijn diverse workshops, voorstellingen en natuurlijk komen er bekende kinderboekenschrijvers en illustrators langs, zoals Magnus Weightman (Welkom thuis, Bever!), Isabelle de Ridder (Pleuntje) en Ton Koene (Kiki’s wonderlijke wereld).

Hulp gezocht

Om het Kinderboekenweekfeest tot een succes te maken, heeft de bibliotheek uw hulp hard nodig! Denk bijvoorbeeld aan schminken, assisteren bij de workshops, het begeleiden van schrijversoptredens, het verkleden als act, meehelpen bij de garderobe, knutselen en tal van andere activiteiten. U wordt ingepland tussen 10.30 en 19.00 uur.

In ruil voor uw inzet krijgt u een T-shirt en een lunchpakket. Daarnaast doet u ervaring op tijdens een grootschalig evenement. Maar u heeft natuurlijk vooral een hele gezellige middag!

Helpt u mee?

Wilt u als vrijwilliger meehelpen bij het Kinderboekenweekfeest? Meld u dan voor 9 september aan via het formulier op de website van de Bibliotheek Rotterdam.

Meer informatie

Bibliotheek Rotterdam is er voor álle Rotterdammers: een neutrale, toegankelijke plek met een schat aan actuele en betrouwbare informatie. Bibliotheek Rotterdam helpt Rotterdammers bewust, actief en kritisch deel te nemen aan de samenleving. Maar de bibliotheek is meer dan een plek om u te ontwikkelen: ook voor ontdekking, ontmoeting en ontspanning kunt u er terecht. Kijk voor meer informatie op de website van de Centrale Bibliotheek.