Herfstfair Trompenburg
Gepubliceerd op: 26-08-2019
Geprint op: 19-09-2019
https://www.rotterdam.nl/evenementen/herfstfair/
Spring naar het artikel
Foto: Trompenburg

In het weekend van 21 en 22 september is er een herfstfair in Trompenburg Tuinen & Arboretum. Tientallen standhouders verkopen hun mooiste planten en hebben heerlijke oogstproducten voor u klaar liggen tijdens deze jaarlijkse markt.

Een gezellige drukte, kraampjes met lekker eten, planten van geselecteerde kwekers, ambachtelijke producten, inclusief heerlijke proeverijen. Een markt met eerlijke en heerlijke producten, en dat in het kleurvolle herfstdecor van Trompenburg.

Woestijnkas en Voedselbos

Natuurlijk kunt u niet alleen de markt bezoeken, maar ook genieten van de prachtige herfstkleuren in Trompenburg. U kunt dan bijvoorbeeld de woestijnkas of het Voedselbos De Overtuin bezoeken. Voor koffie, gebak en lunch kunt u terecht in het theehuis De Uithoek.

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen. Het is een ware schatkamer voor plantenkenners en een weldaad voor wandelaars op zoek naar rust in een drukke stad.

Meer informatie

Wanneer: zaterdag 21 en zondag 22 september van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Tuinen & Arboretum Trompenburg, Honingerdijk 86 (beneden)
Kosten: 9,50 euro. Met de Rotterdampas, de Museumjaarkaart en de Jaarwandelkaart heeft u gratis toegang
Kijk voor meer informatie op Trompenburg.nl.