'All hands on deck'
Gepubliceerd op: 12-03-2019
Geprint op: 20-05-2019
https://www.rotterdam.nl/evenementen/all-hands-on-deck-1/
Spring naar het artikel
Foto: Scapino Ballet Rotterdam

Twee topgezelschappen uit verschillende disciplines halen het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater.

Samen met de dansers van Scapino monsteren de vijf leden van Wëreldbänd aan voor een turbulente scheepsreis vol bizarre en absurde situaties. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier maar eist ook z’n tol. Naarmate de reis langer duurt vervaagt de grens tussen fantasie en werkelijkheid en wordt het leven aan boord steeds surrealistischer. Een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.

Scapino Ballet Rotterdam en Wëreldbänd

Scapino Ballet Rotterdam kijkt onder artistieke leiding van Ed Wubbe graag over de grenzen van de dans heen en maakt theatrale voorstellingen met dansers, muzikanten, opera- of circusartiesten.

Wëreldbänd speelt sinds 2005 op Nederlandse en Vlaamse podia. Het internationale succes kwam met de voorstelling SLÄPSTICK. De voorstelling speelt inmiddels ook in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken en later dit jaar in Frankrijk.

Meer informatie

Waar: Theater Rotterdam
Wanneer: op tournee door Nederland tot en met 15 juni. In Theater Rotterdam te zien op 15 en 16 maart, en 5, 6, 7 en 8 juni.
Kijk voor meer informatie op de website van Scapino Ballet Rotterdam.