Roteb Lease
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 26-08-2019
https://www.rotterdam.nl/bestuur-organisatie/roteb-lease/
Spring naar het artikel
Foto: gemeente Rotterdam

Roteb Lease levert een totaalpakket aan (speciale) voertuigen en leasevormen, ondersteund door moderne werkplaatsen voor onderhoud, keuring, reparatie, bedrijfswageninrichting, fleetmarking, schadeherstel, constructiewerk en aanpassing.

De klantenkring van Roteb Lease bestaat voornamelijk uit gemeenten en ondernemingen die aan de overheid zijn gelieerd. We ontzorgen onze klant vanaf het bepalen van het soort voertuig, de aanschaf, het beheer en het afstoten.

Menukaart

U kunt kiezen uit een totaalpakket aan leasevormen volgens onze unieke ’menukaart voor samenwerking’. Zo stelt u uw eigen contractvorm samen. Als u dat wenst ook met een korte looptijd. We beschikken over een verhuurwagenpark (250), inclusief speciale voertuigen zoals inzamel- en brandweervoertuigen. Het park is gespiegeld aan de leasecontracten zodat we altijd een vervangend voertuig voor u beschikbaar hebben.

Mogelijkheden/kenmerken bij Roteb Lease:

  • menukaart voor samenwerking
  • short Lease
  • sale & lease-back
  • eigen service werkplaatsen (one-stop-shop)

Door goed preventief onderhoud beperken we stilstand van uw wagenpark tot een minimum. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar vanuit drie locaties in de regio Rotterdam. We zijn een erkend leerwerkbedrijf.

Reparatie, onderhoud en beheer

Roteb Lease is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en beheer van bijzondere voertuigen. Roteb Lease beheert zo'n 4.500 voertuigen. Dit zijn niet alleen bestel- en personenwagens maar ook specialistische voertuigen, zoals:

  • reinigingsvoertuigen
  • hoogwerkers
  • brandweervoertuigen
  • ambulances
  • (elektrische) fietsen en scooters.

Voor het beheer  betekent dit nauwkeurige registratie van alle voertuigdata. We proberen hier trends in te ontdekken zodat we deze aan u kunnen presenteren.

Klantgerichte Mobiliteitsservice

Roteb Lease werkt volgens het principe van Klantgerichte Mobiliteitsservice. Dit betekent dat Roteb Lease een gedegen advies geeft over de aanschaf en/of leasing van een (speciaal) voertuig. Op basis van ervaring selecteert Roteb Lease voor u de meest geschikte leverancier en de meest rendabele voertuigsamenstelling. Waar mogelijk biedt Roteb Lease meerdere alternatieven aan. Roteb Lease laat zich leiden door optimale mobiliteit en tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten. U kunt altijd rekenen op een objectief advies.

Duurzaam en klantgericht

Door de geformuleerde milieudoelstellingen van de gemeente Rotterdam fungeert Roteb Lease als proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Hierdoor profiteren alle klanten van Roteb Lease optimaal van de opgedane kennis en ervaring.

Eigen praktijkschool

Roteb Lease heeft een eigen praktijkschool. In samenwerking met scholengemeenschappen worden leerlingen opgeleid tot alle gradaties van autotechnicus. Als specialisme hebben zij het materieel binnen het Rotterdamse wagenpark.

Bezwaar maken

U kunt het machtigingsformulier hieronder downloaden en de rode velden invullen.

Reparateursinformatie

Alle voertuigen moeten volgens de richtlijnen van de fabrikant worden onderhouden en gerepareerd. Bij reparaties boven 150 euro moeten reparateurs altijd vooraf toestemming vragen aan de wagenparkbeheerders van Roteb Lease. Zonder toestemmingsnummer worden de gemaakte kosten niet vergoed.

Bel bij mobiliteitsproblemen noodnummer (24h/7d): (010) 267 88 85.

Meer informatie

Roteb Lease
Kleinpolderplein 5
3042 CE  Rotterdam
Postadres
Postbus 11011
3004 EA Rotterdam

(010) 267 86 00
Mobiliteit: (010) 267 88 85
roteblease@rotterdam.nl

Servicewerkplaats Noord
Kleinpolderplein 5
3042 CE  Rotterdam
(010) 267 86 27

Servicewerkplaats West
Ringersstraat 7
3125 BP  Schiedam
(010) 267 77 40

Servicewerkplaats Zuid
Van Graftstraat 25
3088 GL  Rotterdam
(010) 267 77 25