Projectmanagementbureau
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 11-07-2020
https://www.rotterdam.nl/bestuur-organisatie/pmb/
Spring naar het artikel

Het Projectmanagementbureau - onderdeel van het cluster Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam - verwezenlijkt ruimtelijke en economische ambities. Zodat de stad zich blijft ontwikkelen en vernieuwen.

Het Projectmanagementbureau levert project-, proces-, en programmamanagement aan haar opdrachtgevers. Gecombineerd met kennis van Rotterdam en kennis van de specifieke (werkvelden van) deze opdrachtgevers.

Opdrachten

De opgaven van het Projectmanagementbureau spelen zich af in de verschillende fasen van een project. Van initiatief tot en met uitvoering. Ze kunnen uiteenlopen van kleinschalige opgaven tot en met grote ontwikkelingen. Alle opdrachten hebben een integraal en complex karakter. Het Projectmanagementbureau is actief in:

  • gebiedsontwikkelingen
  • duurzaamheidsopgaven
  • vastgoedprojecten
  • infrastructurele projecten
  • projecten in de buitenruimte.

Samen

Het Projectmanagementbureau kan en wil dat niet alleen. Ze doet dat samen met iedereen die in Rotterdam wil werken, wonen, leven of investeren. Door de handen ineen te slaan wordt het resultaat beter, spraakmakender en passend bij wat de stad nodig heeft. Het Projectmanagementbureau brengt partijen bij elkaar en maken veranderingen mogelijk. Het Projectmanagementbureau werkt vandaag aan het Rotterdam van morgen!

Werken bij PMB?

Wilt u werken voor Rotterdam en de Rotterdammers? Kijk dan op de website Werken voor Rotterdam. Het Projectmanagementbureau heeft soms tijdelijk externe inhuur nodig. Bijvoorbeeld omdat het Projectmanagementbureau bepaalde kennis nodig heeft of te weinig eigen capaciteit heeft. Alle informatie hierover kunt u vinden op de pagina Tijdelijke externe inhuur.

Meer informatie

Bezoekadres: Wilhelminakade 179, 3072AP Rotterdam
Postadres: Postbus 6575, 3002AN Rotterdam
Telefoon: 14 010

\