Ondernemersbalie
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 17-05-2022
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/ondernemersbalie/
Ga naar de hoofdinhoud

Heeft u vragen over bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies of wet- en regelgeving? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies, bemiddeling of praktische informatie? De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u hiermee graag verder.

U kunt bellen of mailen, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

In verband met de coronamaatregelen is de ondernemersbalie alleen te bereiken per e-mail of telefonisch via 010 - 267 40 30.

Ondernemersplein

De ondernemersbalie is gevestigd op het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel. Elf dienstverleners werken hier samen op één plek om ondernemers op weg te helpen.

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? U bespreekt met de medewerkers van de Ondernemersbalie wat u precies zoekt en vervolgens krijgt u van hen een overzicht van beschikbare bedrijfsruimten die via makelaars of woningcorporaties te huur of te koop staan. U kunt ook zelf zoeken bij de bedrijfsverzamelgebouwen. Op de pagina van Ondernemen 010 vindt u nog een aantal suggesties om zelf bedrijfsruimte te vinden.

Vergunningen en subsidies

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende vergunningen. De medewerkers van de Ondernemersbalie kunnen u informeren over welke dat precies voor uw situatie zijn, hoe u deze aanvraagt en wat de kosten en voorwaarden zijn. In enkele gevallen zijn er ook subsidies beschikbaar, de Ondernemersbalie informeert u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

De Ondernemersbalie is onderdeel van het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel. U bereikt de Ondernemersbalie telefonisch via 010 - 267 40 30 of per e-mail.