P+R Slinge
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 27-10-2021
https://www.rotterdam.nl/locaties/p+r-slinge/
Ga naar de hoofdinhoud

P+R terrein Slinge ligt bij metrostation Slinge. U vindt het parkeerterrein door op de rijksweg A29 en A15, afrit Zuidplein en Ahoy te nemen en de borden te volgen.

  • aantal parkeerplaatsen: 849
  • doorrijhoogte: 2.10 meter
  • er zijn 2 laadpalen aanwezig voor 4 parkeerplaatsen om de elektrische auto op te laden. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met dit logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement).

Parkeren is gratis voor ov reizigers

Personen die geen gebruik maken van het openbaar vervoer betalen € 0,50 per 17 minuten met een maximum van € 18 per dag. Als u verder reist met het openbaar vervoer (metro of bus) is het parkeren gratis. U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U reist met het openbaar vervoer van én naar het terrein. Bij een enkele reis met het openbaar vervoer betaalt u het normale tarief
  • U heeft een OV chipkaart óf papieren RET dagkaart. Alle andere kaartjes zijn ongeldig
  • U parkeert niet langer dan 72 uur. Na 72 uur geldt het normale tarief
  • U verlaat het parkeerterrein binnen 1 uur na het uitchecken bij het openbaar vervoer

Andere P+R locaties

De parkeerlocaties P+R Alexander, P+R Hoek van Holland, P+R Kralingse Zoom, P+R Meijersplein en P+R Slinge zijn gratis in combinatie met openbaar vervoer. Alle andere Rotterdamse P+R locaties zijn altijd gratis te gebruiken. Bekijk de kaart voor een compleet overzicht.

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer 12 minuten in het centrum van Rotterdam. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Veelgestelde vragen

Op de pagina Parkeren vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contact

P+R Slinge

Adres
Slinge 763
3086 EZ Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam