Spring naar het artikel

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u bij gebruik van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Slinge.

P+R-terrein Slinge ligt bij metrostation Slinge. U vindt het parkeerterrein door op de rijksweg A29/ A15, afrit Zuidplein/ Ahoy te nemen en de borden te volgen.
Aantal parkeerplaatsen: 849
Doorrijhoogte: 2.10 m.

Elektrische auto opladen

In deze garage kunt u uw elektrische auto opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het dit logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement).
Aantal: 2

Openbaar vervoer

Met de metro bent u in ongeveer twaalf minuten in het centrum van Rotterdam. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Kosten

Vanaf 1 juli 2017 zijn P+R Alexander, P+R Slinge en P+R Kralingse Zoom weer gratis in combinatie met openbaar vervoer. Alle andere Rotterdamse P+R-locaties zijn altijd al gratis te gebruiken.

Let op: u krijgt alleen korting als u reist met de OV-chipkaart. Papieren vervoersbewijzen en acties van winkelketens komen niet in aanmerking voor deze korting.

Wanneer u niet met het openbaar vervoer reist, betaalt u direct het geldende parkeertarief van €  0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,-per dag.

Veelgestelde vragen

Op de pagina overzicht P+R-terreinen vindt u meer informatie, waaronder veelgestelde vragen.

Contactinformatie

P+R Slinge

Adres
Slinge 763
3086 EZ Rotterdam
Website
Parkeren in Rotterdam

Icon P+R Slinge   P+R Slinge