werken voor de gemeente rotterdam

In Rotterdam kan alles wat jij kunt!

 

Werken voor de gemeente Rotterdam.

Sfeerbeeld Coolsingel

In Rotterdam werken is leuk. AŠn Rotterdam nog leuker.

Rotterdam haalt de ene prijs na de andere binnen. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Hier is ruimte voor mensen met ideeŽn. Werken in Rotterdam is leuk, werken aan Rotterdam is nog leuker. Wil jij je je met hart en ziel inzetten voor de stad en haar bewoners? Wil jij alles uit jezelf en je collega’s halen? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? In Rotterdam kan alles wat jij kunt.          

Rotterdam. Make it happen.

Werken voor de gemeente Rotterdam
Wil jij werken voor de gemeente Rotterdam? Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, trainees en stagairs met hart voor de stad. Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk onze actuele vacatures, informatie over stages en het Rotterdamse traineeprogramma. Wil jij op de hoogte blijven van al onze vacatures? Volg ons via social media.

Benieuwd naar de organisatiestructuur van de gemeente Rotterdam? Bekijk hier het organogram.

Werken met een twist
Heel oud, architectonisch bijzonder of hypermodern. Werk je bij de gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het antieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis, De Rotterdam en alles er tussenin. Rotterdam stimuleert Het Nieuwe Werken.

Wil je op hoogte de blijven van al onze vacatures? Volg ons dan via social media.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken