vastgoed

gemeentelijk vastgoed

De gemeente heeft zelf veel vastgoed in haar bezit, ongeveer 3000 objecten. Iets meer dan de helft daarvan is bestempeld als kernportefeuille. De kernportefeuille omvat al het vastgoed waarvan de gemeente van mening is dat we dat in eigen bezit moeten hebben en houden, zoals zwembaden, gymzalen, schoolgebouwen, eigen kantoorhuisvesting en de kunst- en cultuurgebouwen. Deze objecten worden door de gemeente kostendekkend verhuurd. Wilt u weten wat wij leeg hebben staan in de maatschappelijke portefeuille, bekijkt u dan onze site www.stadsmakelaar-rotterdam.nl.

Iets minder dan de helft van de vastgoedportefeuille zijn objecten die door de gemeente zijn bestempeld als niet-kernportefeuille. Dit zijn bijvoorbeeld kantoren (muv eigen huisvesting), winkels, bedrijfsruimten en woningen. Deze objecten moeten worden verkocht, omdat we ze voor onze gemeentelijke doelstellingen niet meer nodig hebben. Tot die tijd worden de objecten verhuurd. De verhuur van al deze objecten ligt vanaf 1 juli bij Verwey Vastgoed. Heeft u dus interesse in een winkel, bedrijfsruimte, kantoor of woning van de gemeente Rotterdam, kijkt u dan op deze site: www.verwey-vastgoed.nl.
NB: verhuringen van dit vastgoed zijn op basis van commerciele tarieven. bent u geinteresseerd in koop van een dergelijk object, bekijkt u dan onze site www.stadsmakelaar-rotterdam.nl.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken