stageplaza

stage lopen bij gemeente Rotterdam

actuele stages

HBO stageopdracht bij project 'aanpak jeugdwerkloosheid'
Ben je geÔnteresseerd in maatschappelijke problemen en hoe de gemeente haar steentje probeert bij te dragen? Dan is deze stage wat voor jou!
20 december 2014 | lees meer
Stageplaats Medewerker Terreinbeheer
Volg jij een mbo opleiding die raakvlakken heeft met logistiek of facilitaire dienstverlening?
25 november 2014 | lees meer
Stageplaats voor een ecologisch medewerkers
Cluster Stadsbeheer heeft een stageplaats voor Ecologisch medewerkers landschapsbeheer/onderhoud.
05 november 2014 | lees meer

nieuws

Nieuwe energie voor Stageplaza
Met een officiŽle kick off op 1 december ging Stageplaza vol nieuwe energie opnieuw van start.
18 december 2014 | lees meer
Werk aan de winkel voor 3 stagiaires van het ROC Zadkine
Drie studenten van het Zadkine stage verrichten secretariŽle en financieel administratieve werkzaamheden bij Stadsbeheer.
06 november 2014 | lees meer

stagelopen bij de gemeente rotterdam

Wil je weten hoe het werkt bij de gemeente Rotterdam? Dat kan door bij ons stage te lopen. De gemeente Rotterdam stelt jaarlijks minimaal 1.350 stageplekken beschikbaar.

Jij bent de ambtenaar van de toekomst! De gemeente Rotterdam investeert in jongeren door jaarlijks meer dan 1.350 verschillende stageplekken beschikbaar te stellen. Die stageplekken zijn verspreid over alle gemeentelijke organisatieonderdelen. Er zijn technische stages, administratieve stages, groenstages, onderzoeksstages, afstudeerstages, werkervaringsplaatsen of projectstages. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot WO. Onder professionele begeleiding werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats, maar verwachten ook wat van jou. Je bent gemotiveerd en wilt werken voor Rotterdam. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen!

Ben je op zoek naar een geschikte stageplek? Houd dan deze site in de gaten. Hier vind je regelmatig nieuwe stagevacatures.

Het is niet mogelijk om via onderstaand mailadres een open stageverzoek in te dienen. Wel kun je solliciteren naar beschikbare stage/afstudeerplaatsen bij de verschillende organisatieonderdelen van de gemeente Rotterdam die op deze site vermeld staan. Voor informatie daarover kun je contact opnemen met het organisatieonderdeel dat daar wordt genoemd.

Heb je vragen? Mail je vraag naar stageplaza@rotterdam.nl.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken