stageplaza

stage lopen bij gemeente Rotterdam

actuele stages

Stagiaire Communicatie voor project Stadshavens
De gemeente Rotterdam zoekt een innovatieve en enthousiaste stagiaire voor project Stadshavens
23 oktober 2014 | lees meer
stagelopen bij gemeente rotterdam
Stages
Waarom stage lopen?
Verschillende soorten stages

stagelopen bij de gemeente rotterdam

Wil je weten hoe het werkt bij de gemeente Rotterdam? Dat kan door bij ons stage te lopen. De gemeente Rotterdam stelt jaarlijks minimaal 1.350 stageplekken beschikbaar.

Jij bent de ambtenaar van de toekomst! De gemeente Rotterdam investeert in jongeren door jaarlijks meer dan 1.350 verschillende stageplekken beschikbaar te stellen. Die stageplekken zijn verspreid over alle gemeentelijke organisatieonderdelen. Er zijn technische stages, administratieve stages, groenstages, onderzoeksstages, afstudeerstages, werkervaringsplaatsen of projectstages. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot WO. Onder professionele begeleiding werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats, maar verwachten ook wat van jou. Je bent gemotiveerd en wilt werken voor Rotterdam. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen!

Ben je op zoek naar een geschikte stageplek? Houd dan deze site in de gaten. Hier vind je regelmatig nieuwe stagevacatures.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken