rotterdamse ondernemerts pakken aan

 

Leverende organisatie  | Aangeleverd op 24-08-2011

Sinds kort zijn binnen de gemeente Rotterdam ‘Ondernemerts’ actief.

Rotterdamse ondernemerts zijn trots en hebben lef

Rotterdamse ondernemerts zijn trots en hebben lef

Ondernemerts zijn ambtenaren die een (virtueel) netwerk vormen en het concern, de stad, ondernemers, instellingen en inwoners verder helpen.Soms alleen, vaak samen. De juiste persoon of het juiste team voor de juiste job. Ondernemerts pakken iedere klus op, gewoon omdat het kan.

Wie zijn ze
Ondernemerts zijn enthousiast, energiek, geïnspireerd, ‘Ja en’, opgewekt, kansdenkers en versnellers. Het zijn de beleidsmedewerkers, projectleiders, programmamanagers, adviseurs, trainers, vormgevers, communicatieadviseurs, conceptuelen, out-of-the-box oplossers, procesbegeleiders en cultuurveranderaars, doeners en buitenlui van de gemeente Rotterdam. En één idee hebben ze gemeen: werken binnen 010 kan slimmer, efficiënter en effectiever.

Lef en trots
Een ondernemert onderneemt met lef en is daar trots op. Een enthousiasteling die zijn eigen grenzen en talenten kent en in kansen en mogelijkheden denkt. Het is iemand die breed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de stad en organisatie en door gaat tot het doel bereikt is. Ondernemerts stellen hun eigen persoonlijke prestatiecontract op. Daarin beschrijven ze de resultaten die ze leveren voor de afdeling of de dienst waarvoor ze werken. Het prestatiecontract bevat ook te ontwikkelen competenties en opleidingsbehoefte. Zo is het Ondernemertschap dus niet alleen goed voor Rotterdam maar ook voor ondernemerts zelf.
 

Deze pagina is succesvol verzonden

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken