regels reageren op artikel of forum

 

Deel uw mening onder een artikel!

Wanneer de knop 'reageer' onder een artikel te zien is, dan kan iedere bezoeker reageren op het artikel of een eerder gegeven reactie daarop. Ook kunt u -na inschrijven- reageren op het forum. Anoniem reageren is niet mogelijk, maar u mag wel een pseudoniem gebruiken. Uw reactie wordt gewaardeerd als bijdrage in een discussie. U kunt vrij reageren, maar neem daarbij wel de regels in acht.

De regels zijn:

  • Laster, intimidatie, beledigingen, discrimineren en persoonlijk aantijgingen zijn niet toegestaan. Respecteer andere bezoekers en hun mening;
  • Alle reacties worden onder de eigen verantwoordelijkheid van de bezoeker geplaatst en geven slechts de opvatting van deze bezoeker weer;
  • Reacties moeten altijd betrekking hebben op het bericht of daaraan gerelateerde reacties;
  • Reacties mogen geen privé-gegevens van derden bevatten;
  • Reacties mogen geen reclame-uiting bevatten;
  • Het gebruik van een pseudoniem is toegestaan. Het gebruik van een valse naam (bijvoorbeeld Ivo Opstelten of Pim Fortuyn) is niet toegestaan;
  • Formuleer uw reactie kort en bondig en in correct Nederlands. De reactie mag maximaal uit 500 tekens bestaan. Reacties in hoofdletters zijn niet toegestaan;
  • Links in de reactie naar andere sites, bestanden en software zijn niet toegestaan. Eventuele schade die daardoor ontstaat is verhaalbaar op de bezoeker die de reactie heeft geplaatst.

U ontvangt een email op het opgegeven adres om uw reactie te bevestigen. Deze email bevat een link om uw reactie te bevestigen. Door op de link te klikken verklaart u zich akkoord met de regels en zal uw reactie, als deze aan de regels voldoet, worden geplaatst.  

Servicenormen
De Rotterdamse overheid (gemeente Rotterdam) publiceert op rotterdam.nl. Uw reactie wordt niet gezien als formele reactie op publicaties van de overheid. De servicenormen zijn daarom niet van toepassing op uw reactie. Wilt u wel een antwoord of reactie van de gemeente op uw bericht ontvangen? Kijkt u dan op de pagina 'Contact met de gemeente Rotterdam'.  

Tot slot ...  
Mocht u een reactie aanstootgevend vinden, dan kun u dit melden via cpr@rotterdam.nl. Uw melding is echter geen garantie voor aanpassing of verwijdering van de aanstootgevend geachte reactie.  

De redactie van rotterdam.nl heeft altijd het recht in te grijpen als bijdragen niet voldoen aan bovenstaande regels of anderszins geen toegevoegde waarde hebben voor het debat.

De redactie van rotterdam.nl heeft het recht om reacties te verwijderen, in te korten of te redigeren.

De redactie maakt gebruik van een geautomatiseerd systeem dat ongewenst taalgebruik, zoals scheldwoorden, automatisch vervangt door drie sterretjes: ***

De redactie heeft altijd het recht om de reactiemogelijkheid van bezoekers die zich niet aan de regels houden, zonder nader bericht tijdelijk of permanent te blokkeren.  

Het IP-adres van de afzender wordt automatisch geregistreerd in een redactioneel systeem. Wanneer sprake is van een strafrechtelijk onderzoek kan het IP-adres worden verstrekt aan politie en justitie.  

Over ingrepen in reacties kan niet worden gecorrespondeerd.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken