(online) dienstverlening

Veel formulieren en informatie kunt u online vinden. U kunt ook digitaal een afspraak maken of een melding doorgeven.  

online dienstverlening

online dienstverlening

U kunt als inwoner van Rotterdam een melding doorgeven over afval, containers, graffiti enzovoorts. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. 
Kijk eerst bij meldingen op kaart, vooordat u een melding doet. Want misschien heeft iemand anders de melding al doorgegeven.
 
Het is ook mogelijk om telefonisch een melding door te geven. Belt u dan met het algemene telefoonnummer van de gemeente Rotterdam 14 010.

Online afspraak maken
Grof huishoudelijk afval, kapotte elektrische apparaten en tweedehands spullen in goede staat kunt u gratis naar een van de zeven milieuparken brengen. Kijk voor openingstijden en adres van een milieupark bij u in de buurt rechts op deze pagina onder het kopje 'contact'.

Ook is het mogelijk om met de gemeente een afspraak te maken om het op te laten halen. Vaak geldt een wachttijd voor deze service. In de rechterkolom op deze pagina vindt u in het groene blok de links naar formulieren om een afspraak te maken. 

Bent u bewoner van Rozenburg, kiest u dan voor het formulier afspraak grofvuil Rozenburg. De gemeente haalt op dit moment nog geen tweedehands spullen bij u op.
De inzameling van afval en het beheer van het milieupark wordt niet door de gemeente Rotterdam, maar door Irado verzorgd. Kijk voor meer informatie op de pagina van Irado.

Wij hebben voor u alle informatie over afval en ongedierte op een rijtje gezet. Kijkt u daarvoor op de pagina's afvalinzameling, afval, grofvuil en ongediertebestrijding.

Ondernemers en bedrijven
Bent u ondernemer of is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam, dan kan de gemeente ook iets voor u betekenen. Wij zamelen bedrijfsafval in, onderhouden het riool, bestrijden ongedierte en maken schoon na een evenement. Voor meer informatie en andere diensten kunt u telefonisch contact opnemen met 14010. 

meer informatie
gevraagde gegevens

Bij een bezoek aan een milieupark wordt u gevraagd om twee bewijsstukken:

  • een geldig legitimatiebewijs;
  • een document/bewijsstuk waarop uw postcode staat.
voor meer informatie wenden tot
Kijk voor meer informatie over afval, grofvuil en hergebruik op de pagina schoon of neem contact op met de gemeente Rotterdam.

Deze pagina is succesvol verzonden

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken