p+r slinge

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u bij gebruik van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Slinge.

P+R-terrein Slinge ligt bij metrostation Slinge. U vindt het parkeerterrein door op de rijksweg A29/ A15, afrit Zuidplein/ Ahoy te nemen en de borden te volgen.

Aantal parkeerplaatsen: 849

Doorrijhoogte: 2.10 m.

Elektrische auto opladen
In deze garage kunt u uw elektrische auto opladen. Volg bij binnenkomst daarvoor de borden met het dit logo. U betaalt via uw eigen laadpas (abonnement).

logo Rotterdam Elektrisch

Aantal: 2

Openbaar vervoer
Met de metro bent u in ongeveer twaalf minuten in het centrum van Rotterdam. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Kosten
Vanaf 1 januari 2015 betaalt u € 2,- voor parkeren op deze P+R in combinatie met openbaar vervoer. U betaalt dit bedrag wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart, en binnen één uur na uitchecken betaalt bij de parkeerautomaat.

Let op: U krijgt alleen korting als u reist met de OV-chipkaart.
Papieren vervoersbewijzen en acties van winkelketens komen niet in aanmerking voor deze korting.

  • Wanneer u, als reiziger met het OV, langer dan 72 uur parkeert gaat het normale tarief van € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17 per dag in werking.
  •  Wanneer u niet met het openbaar vervoer reist, betaalt u direct het geldende parkeertarief van €  0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,-per dag.

    Vragen over P+R-terreinen

openingstijden
Het parkeerterrein is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

contact
P+R Slinge
Slinge 763
3086EZ Rotterdam

Rotterdam

plattegrond

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken