p+r alexander

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u op vertoon van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Alexander.

P+R-terrein Rotterdam Alexander ligt vlakbij station Alexander en heeft 473 parkeerplaatsen. U vindt het parkeerterrein door op de rijksweg A20, afrit 16, of rijksweg A16, afslag 27 te nemen en de borden te volgen.

Elektrisch oplaadpunt
Aantal: 2
Oplaadpunten op straatniveau bij de loge volgens aangegeven route.

Openbaar vervoer
Trein met bestemming Rotterdam Centraal, Utrecht en Amsterdam. Met de metro bent u in ongeveer 17 minuten in het centrum van Rotterdam. Naast verder reizen met de metro kunt u uw reis voortzetten met de bus. Plan uw reis optimaal via de website van de RET of 9292OV.

Kosten
Vanaf 1 januari 2015 betaalt u € 2,- voor parkeren op deze P+R in combinatie met openbaar vervoer.
U betaalt dit bedrag wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart, en binnen één uur na uitchecken betaalt bij de parkeerautomaat.

Let op: U krijgt alleen korting als u reist met de OV-chipkaart.
Papieren vervoersbewijzen en acties van winkelketens komen niet in aanmerking voor deze korting.

  • Wanneer u, als reiziger met het OV, langer dan 72 uur parkeert gaat het normale tarief van € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17 per dag in werking.
  • Wanneer u niet met het openbaar vervoer reist, betaalt u direct het geldende parkeertarief van € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,-per dag.

Vragen over P+R-terreinen

openingstijden
Het P+R-terrein is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

contact
P+R Alexander
Alexanderlaan 35
3068PN Rotterdam

Rotterdam

plattegrond

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken