parkeren in hoek van holland

 

Hoek van Holland is de vierseizoenenbadplaats van Rotterdam en ‘the place to be’ voor jong en oud!

Luieren in het zand, badderen in de zee, lekker eten in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied, een gevarieerd aanbod aan kleine winkeltjes, unieke evenementen: Hoek van Holland Strand heeft het allemaal. Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 kilometer lang. Erachter liggen de duinen met hun vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden.

Parkeren
Komt u met de auto naar Hoek van Holland Strand, dan heeft u ruime mogelijkheid om te parkeren. Dit kan zowel betaald als onbetaald. U kunt terecht op de volgende locaties:

 • Onbetaald parkeren
  Op de parkeerterreinen aan de Helmweg-Zuid, de Koningin Emmaboulevard, de Koningin Emmaweg, de Strandboulevard en de Strandweg/Paviljoenweg kunt u het gehele jaar door gratis parkeren.
 • Betaald parkeren
  In de maanden april t/m september geldt op de parkeerterreinen aan de Badweg, de Helmweg-Noord en de Zeekant, wanneer de slagbomen dicht zijn, een parkeertarief van € 6,00 per dag(deel). In de maanden oktober t/m maart staan de slagbomen open en kunt u gratis parkeren*. Dit met uitzondering van de vrijdag- en zaterdagnacht vanaf 22.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagnacht geldt het gehele jaar door op de parkeerterreinen aan de Badweg en de Zeekant een parkeertarief van € 6,00 per nacht(deel). Op Twitter en in de kolom rechts naast deze tekst ziet u of de slagbomen geopend zijn (geldt van april tot oktober)**.
  * Incidenteel kan hiervan worden afgeweken.
  ** Of de slagboom gesloten is hangt af van het weercijfer voor 'strand'. In de zomermaanden (april tot oktober) wordt op weeronline.nl gekeken wat het strandcijfer voor de volgende dag is. Als dit een 9 of hoger is wordt er voor de volgende dag betaald parkeren ingesteld. Dit communiceren we ook via het Twitteraccount parkerenhvh en in de kolom hiernaast.

Bekijk hier waar u de parkeerterreinen kunt vinden.

Betalen
Vermijd lange wachttijden bij vertrek. Betaal direct na het parkeren met pin of creditcard bij de betaalautomaat. Alleen contant geld op zak? Koop een uitrijkaart bij één van de strandexploitanten, voor u teruggaat naar uw auto.

Deze pagina is succesvol verzonden

Rotterdam

tweets van parkeren in hoek van holland

Lees hieronder het nieuws over parkeren in Hoek van Holland:

 1. (@)

  Geretweet door

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken