de ondernemersbalie

 

De Ondernemersbalie is hét loket van de gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

Ondernemersbalie

Ondernemersbalie

Heeft u vragen over bijvoorbeeld bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies of wet- en regelgeving? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies, bemiddeling of zoekt u naar praktische informatie? De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u hiermee graag verder. U kunt bellen of mailen, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Bedrijfsruimte
Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? U bespreekt met de medewerkers van de Ondernemersbalie wat u precies zoekt en vervolgens krijgt u van hen een overzicht van beschikbare bedrijfsruimten die via makelaars of woningcorporaties te huur of te koop staan. U kunt ook zelf zoeken in de Bedrijfsruimtebank of bij de bedrijfsverzamelgebouwen. In de factsheet ‘Op zoek naar een pand’ vindt u nog een aantal suggesties om zelf bedrijfsruimte te vinden.

Vergunningen en subsidies
Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende vergunningen. De medewerkers van de Ondernemersbalie kunnen u informeren over welke dat precies voor uw situatie zijn, hoe u deze aanvraagt en wat de kosten en voorwaarden zijn. In enkele gevallen zijn er ook subsidies beschikbaar, de Ondernemersbalie informeert u graag over de mogelijkheden. 

Contact met de Ondernemersbalie
Wij helpen u graag verder met uw vraag over ondernemen in Rotterdam. U kunt uw vraag per mail stellen via ondernemersbalie@rotterdam.nl, telefonisch via 06-19287233 of u kunt langskomen voor een adviesgesprek met een van de medewerkers. De Ondernemersbalie bevindt zich in de hal van de Kamer van Koophandel aan de Blaak 40. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Een adviesgesprek is geheel kosteloos.

Succesvolle start!
De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen (startende) ondernemers graag op weg. Er bestaan veel succesverhalen van ondernemers die tijdens hun start advies hebben gekregen van de Ondernemersbalie.

Contact
Ondernemersbalie Rotterdam
Blaak 40, 3011 TA Rotterdam
ondernemersbalie@rotterdam.nl
tel. 06-19287233

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur

Rotterdam
zie ook
ondernemen
Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken