grof vuil laten ophalen? digitaal, ideaal!

24 februari 2010 | gemeente rotterdam | nieuwsbericht

Rotterdammers kunnen nu ook zelf een afspraak inplannen voor wit- en bruingoed (oude en kapotte elektrische apparaten) en spullen die bestemd zijn voor de kringloop.

Grof vuil laten ophalen? Digitaal, ideaal!

Grof vuil laten ophalen? Digitaal, ideaal!

Verbetering
Dit kon al voor grof vuil. Nieuw toegevoegd is dat wit- en bruingoed en spullen die bestemd zijn voor de kringloopwinkels, nu ook op basis van een afspraak via de website, worden opgehaald. Ook het veranderen en inzien van reeds gemaakte afspraken is nu een stuk makkelijker.

Voordelen
Wat zijn de voordelen? De burger kan nu 24 uur en 7 dagen per week via internet, zelf een afspraak plannen. De gemeente is door deze voorziening weer meer dienstverlenend geworden. Daar komt bij dat Roteb hierdoor nog beter in staat is de inzamelritten goed in te plannen. En dat is ook weer in het voordeel van de burgers van Rotterdam.

Samenwerking
Deze verbetering van de dienstverlening is tot stand gekomen door een goede samenwerking van Roteb en Publiekszaken Rotterdam.

Maand van de dienstverlening
In de maand februari staat de gemeente Rotterdam in het teken van de Dienstverlening. Rotterdam biedt haar dienstverlening steeds meer aan via internet en maakt het op die manier voor burgers en ondernemers gemakkelijk om alle zaken met de gemeente in één keer af te handelen. De gemeente is hierdoor altijd en snel bereikbaar. 

Deze pagina is succesvol verzonden

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken