contact met de gemeente rotterdam voor burgers

Contactmogelijkheden gemeente Rotterdam

 

U kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente Rotterdam.

contact met de gemeente

contact met de gemeente

Bent u ondernemer?
Ga dan naar de contactpagina voor ondernemers.

Digitale dienstverlening
U kunt op deze website gemeentelijke informatie vinden en via Mijn Loket voor burgers zelf zaken regelen, producten opvragen en afspraken maken.

Meer informatie vindt u op de pagina digitale dienstverlening.

 

Klacht, melding, suggestie, compliment
Wij horen graag uw mening over onze dienstverlening. U kunt via het digitale formulier melding maken van schade of vuil in de openbare ruimte, (woon)overlast doorgeven of een klacht indienen over de gemeentelijke dienstverlening.

Bellen
Vindt u op deze website niet de informatie die u zoekt? Bel dan het gemeentelijke telefoonnummer 14010. Meer informatie  vindt u op de pagina Bellen.

Langskomen
Voor een aantal gemeentelijke producten is het noodzakelijk om langs te komen bij de gemeente. Het is belangrijk dat u hiervoor van tevoren een afspraak maakt.

Gebieden
Wilt u contact met de gebiedsorganisatie/gebiedscommissie? Bel dan het gemeentelijke telefoonnummer 14010. Meer informatie vindt u op de pagina Bellen.

Social Media
Uw gemeente is ook te vinden op Social Media. Wilt u via deze weg op de hoogte blijven van gemeentelijke activiteiten en nieuwsberichten? Ga dan naar Social Media gemeente Rotterdam.

Doven en slechthorenden
Bij stadswinkel Prins Alexander is een aantal medewerkers getraind in het communiceren met dove en slechthorende klanten. Mocht u van deze dienstverlening gebruik willen maken dan neemt u contact op met deze stadswinkel voor verdere informatie. 

Proclaimer
Rotterdam.nl, meer dan alleen gemeentelijke informatie van de stad! Leest u onze proclaimer voor verdere details.

Archief
Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van de website. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen (vanaf 10 november 2014).

Deze pagina is succesvol verzonden

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken