binnenstad

 

De Rotterdamse binnenstad als City Lounge

De Markthal is een bekende trekpleister in de Rotterdamse binnenstad.

De Markthal is een bekende trekpleister in de Rotterdamse binnenstad.

De directie Stedelijke kwaliteit en Binnenstad houdt zich bezig met alle faciliteiten en kwaliteiten van de Rotterdamse binnenstad.

Dit is ook opgemerkt door de vakjury van het landelijke Platform Binnenstadsmanagement die 18 november 2015 Rotterdamse uitriepen tot Beste Binnenstad van Nederland van 2015 -2017. Uiteraard zijn we erg trots op deze titel, vandaar dat we een logo en animatie hebben laten maken voor iedereen die dit wil uitdragen.

Binnenstad als City Lounge
Het City Lounge concept slaat aan. De kwaliteitsverbetering, verdichting en vergroening van de Binnenstad maken dat bewoners en bezoekers en mensen die er werken zich prettiger voelen in de stad en er langer verblijven. Hierbij hoort meer denken vanuit de bezoeker en bewoner, meer focus op de eigenheid van de binnenstad, beter je weg kunnen vinden naar en tussen aangename plekken met meer oog voor tijdelijke initiatieven en experimenten. Dat is waar we aan werken en waar we graag het gesprek over aangaan.

Via onderstaande pijlers werkt men aan de opgave om van de binnenstad een City Lounge te maken:


De binnenstad is onderverdeeld in kwartieren:

Terras Pannenkoekstraat


Aanvullende informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de binnenstad van Rotterdam? Volg dan de Rotterdamse binnenstad op Facebook, Twitter en YouTube.

Heeft u een vraag?
Bureau Binnenstad
Postbus 6575
3002 AN
infobinnenstadso@rotterdam.nl

Met telefonische vragen kunt u terecht bij het gemeentelijk telefoonnummer 14 010.

Afbeelding voor het bijhouden van paginastatistieken